Centralt, Söder, Norrköping

Von Leesengatan 5B

Såld
  • 2 rum
  • 39,5 kvm
  • Bostadsrätt

"Charmig tvårummare med balkong på populära Söder!"

Varmt välkommen till Von Leesengatan 5B och denna charmiga tvårummare med balkong på populära Söder! Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge med härlig utsikt över Lasarettsparken. Lägenheten kännetecknar en mängd härliga attribut såsom burspråk, charmiga trä- och parkettgolv och marmorfönsterbänkar. Här disponeras en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett luftigt vardagsrum, ett ljust sovrum med anslutande klädkammare, ett arbetsvänligt HTH-kök samt duschrum med tvättmaskin.

HSB Brf Statsrådet är en stabil och trygg förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår allt - värme, vatten, bostadsrättstillägg, hushållsel, TV och bredband. Gemensamt i föreningen finns bl.a en trevlig innergård, tvättstuga, torkrum, bastu och en samlingslokal med mindre pentry för kalas och fest. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Von Leesengatan 5B ligger i en populär stadsdel i Norrköping med ett stadsnära läge till grönskande parker och Norrköpings citykärna som erbjuder restauranger, caféer, butiker samt Söder Tull med goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna