Centralt, Söder, Norrköping

Von Leesengatan 5B

  • 2 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 875 000 kr
Månadsavgift: 3 155 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Kvadratsmart tvåa i välskött förening!"

Varmt välkommen till Von Leesengatan 5B och denna charmiga tvårummare på populära Söder! Här bor du med ett insynsskyddat läge. Lägenheten kännetecknar en mängd härliga attribut såsom charmiga trä-/parkettgolv och marmorfönsterbänkar. Här disponeras en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i form av garderober, ett luftigt vardagsrum, ett ljust sovrum, ett arbetsvänligt kök samt ett helkaklat duschrum.

HSB Brf Statsrådet är en stabil och trygg förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår allt - värme, vatten, bostadsrättstillägg, hushållsel, TV och bredband. Gemensamt i föreningen finns bl.a en trevlig innergård, tvättstuga, torkrum, bastu och en samlingslokal med mindre pentry för kalas och fest. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Von Leesengatan 5B ligger i en populär stadsdel i Norrköping med ett stadsnära läge till grönskande parker och Norrköpings citykärna som erbjuder restauranger, caféer, butiker samt Söder Tull med goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen med din intresseanmälan!

Boka visning

  • Bokad visning - Vänligen boka in dig via vår hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Söder, Norrköping

Von Leesengatan 5B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.