Centralt, Öster, Norrköping

Styrestagatan 16

Såld
  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt

"HEMLÄNGTAN PÅ ÖSTER"

Välkomna till Styrestagatan 16 och denna fina tvårummare med balkong som fångar solens varma strålar i ett eftertraktat västerläge.

När du kliver in möts du av en genomgående, genomtänkt och väldisponerad planlösning. Insidan erbjuder ett rymligt vardagsrum med balkong, ett praktiskt kök med goda arbetsytor, en rymlig hall med smarta förvaringslösningar, ett helkaklat duschrum förberett för tvättmaskin samt ett trivsamt sovrum som andas lugn och harmoni kompletterat med en charmig fransk balkong.

Är du på jakt efter en lägenhet som kombinerar komfort med funktion? Denna pärla ligger på den andra våningen och för dig som uppskattar bekvämlighet finns det hiss i huset.

Här kommer du att bo i en välskött privat bostadsrättsförening där du får mycket för ditt boende. I den låga avgiften ingår värme, vatten och inte bara ett, utan två förråd . För dig som uppskattar grönska och utomhusvistelse erbjuder den lummiga innergården en oas under varma sommardagar. I föreningen finns dessutom bastu, samlingslokal och tvättstuga.

Områdets lugna och harmoniska atmosfär kompletteras perfekt med närhet Norrköping City och sköna promenader i Oxelbergsparken. Behöver du ta dig vidare har du gångavstånd till både spårvagn och Campusbussen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna