Centralt, Norr, Norrköping

Plankgatan 58

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 4 154 kr/mån

"EN TRIVSAM VARDAG"

På trivsamma Norr ligger denna fräscha och luftiga markplanslägenhet om 65 kvm fördelat på två rum och kök. Lägenheten är del av Brf Karl-Johan som uppfördes 2015 med modern utformning som harmonierar med den vackra omgivningen runt Norra promenaden och Folkparken.

Insidan erbjuder en trivsam disponering med sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kvalitativt och ljust kök med bänkskiva i sten, maskinell utrustning från Electrolux och plats för matbord. Från vardagsrummet intill nås den rymliga, stenlagda uteplatsen belägen under tak i härligt söderläge, som erbjuder en plats för avkoppling under såväl soliga som regniga dagar.

Tidlöst parkettgolv pryder hela lägenheten tillsammans med kvalitativa materialval och smakfulla färgsättningar i modern design. Den generösa fönstersättningen och den luftiga utformningen låter ljuset flöda och skapar en härlig atmosfär från morgon till kväll. Utöver detta finns ett stort, helkaklat duschrum med klinkergolv och tvättmaskin. Här finns dessutom gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober, klädkammare och tillhörande förråd.

Från lägenheten har du praktiskt gångavstånd till citylivet med restauranger, affärer och goda kommunikationer. Intill Norra promenadens gröna allé ligger den blomstrande Folkparken och Åbackarna med vackra promenadstråk längsmed strömmen.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Norr, Norrköping

Plankgatan 58

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.