Centralt, Norr, Norrköping

Stockholmsvägen 11A

Såld
  • 1 rum
  • 41,5 kvm
  • Bostadsrätt

CITYPÄRLA PÅ NORR MED DEN PERFEKTA PLANLÖSNINGEN!

Nu har du chansen att förvärva en perfekt planerad 1:a med bästa läget på Norr, i en stabil förening med en av Norrköpings finaste innergårdar!

Bekvämt belägen på första våningen, utan insyn, finner vi denna pärla som är redo för inflytt. Vi har ett stort allrum med plats för soffa, kontorsdel och säng. Rymlig hall med platsbyggda garderober och klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Arbetsvänligt kök med plats för matbord. Sist men inte minst, ett helkaklat duschrum från 2016 med golvvärme och flera bekvämligheter!

Här bor du i ett populärt läge med närhet till affärer och restauranger, likväl parker och grönområden. Buss och spårvagnshållplatser på gångavstånd från porten! Tåget står redo ett stenkast ner på resecentrum.
Dessutom finns tillgång till föreningens härliga innergård som på sommaren bjuder på en otrolig grönska och möjlighet till gemenskap med både grillplatser och sittbänkar. I källaren finns även en härlig bastu, som säljaren nyttjat väl! Välskött HSB-förening där bl.a. TV och bredband ingår i månadsavgiften.

Ta chansen innan någon annan gör det - Välkommen hem!

Mer om mäklarna