Centralt, Campus, Norrköping

Luntgatan 8 B

  • 3 rum
  • 70,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 4 400 kr/mån

"RADHUSKÄNSLA MITT I STAN"

Varmt välkomna till denna attraktiva trea med ett bekvämt & lättillgängligt läge på markplan med en stor uteplats och egen ingång.

Den stora uteplatsen nås direkt vid entrén och med bra staket och grönskande träd omkring blir detta en insynsskyddad liten oas med plats för ordentligt möblemang och odlingslådor. Insidan bjuder på ett modernt kök med plats för matbord, ett ljust vardagsrum och två bra sovrum med rofyllda lägen mot den egna uteplatsen. Här finns även ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och en inbjudande hall med suveräna förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare.

Här bor du i en trygg och stabil Riksbyggenförening där månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband (100Mbit/s) samt fast elnätsavgift. Tack vare bostadens centrala läge har du närhet till citypulsen med dess restauranger, affärer, butiker, caféer och kommunikationer samtidigt som du endast har ett stenkast till Campus och vackra Folkparken. Ta kvällspromenaden runt Åbackarna eller Norrköpings karaktäristiska industrilandskap. Här får du det bästa av två världar - påkoppling och avkoppling. Du bestämmer!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Campus, Norrköping

Luntgatan 8 B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.