Skuru, Nacka

Gamla Landsvägen 129B

  • 2 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 2 363 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk tvåa med huskänsla i attraktiva Skuru!

Med ett naturnära läge hittar ni detta fantastiska boende med riktig huskänsla. Detta är en gyllene chans att förvära ett inflyttningsklart drömhem där kombinationen av hus och lägenhet har skapats.

Bostaden är på två rum och kök och ligger vackert och avskilt beläget högst upp på fastighetens mark. Det finns en väl tilltagen uteplats och ett lusthus. Bostaden har ljusa sällskapsytor och välproportionerade rum som gör det socialt och hemtrevligt. Stora öppna rum med genomgående ekparkett och härligt ljusinsläpp. Köket är välplanerat med förvaring i skåp och goda arbetsytor. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Öppet och ljust vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Det finns en kamin som både värmer och skapar mysfaktor. Rummet är lättmöblerat och här får man plats med soffgrupp, läshörna, tv-möbler samt bokhyllor. Från vardagsrummet kommer man till sovrummet som rymmer en större säng och garderobsutrymmen. Helkaklat badrum med golvvärme, wc, dusch, badrumsskåp, spegel och tvättmaskin.

Attraktivt läge i Skuru med gångavstånd till Ektorp centrum som har ett stort utbud av matbutiker, bageri, restauranger, gym och annan service. Fastigheten är också belägen med närhet till naturreservat, badsjöar och båtliv. Utmärkta kommunikationer med bussar in till Slussen med en ungefärlig restid på 20 minuter.

Välkommen hem till Gamla Landsvägen 129B!

Boka visning

  • Öppen visning - Boka gärna en tid via mäklarens sida.

  • Öppen visning - Boka gärna en tid via mäklarens sida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skuru, Nacka

Gamla Landsvägen 129B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.