Skogalundsklippan, Nacka

Skogalundsklippan 17

REDO™
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till denna charmiga lägenhet med lummigt läge mot föreningens grönskande gård. Bostaden har genomgående fräscha golv, renoverat kök och helkaklat badrum med badkar. Här bor man mitt på lugna Skogalundsklippan, ett område som är känt för sina mysiga innergårdar och sitt centrala läge i Nacka.

Lägenheten är fördelad på 69 yteffektiva kvadratmeter med en modern öppen planlösning och stora fönsterpartier. De sociala ytorna är lättmöblerade med plats för både stort matbord och större soffa eller soffgrupp. Köket inhyser god förvaring i över- och underskåp och gott om arbetsytor. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin samt integrerad micro och ugn med spishäll.

Sovrummen ligger rogivande i en separat del av lägenheten mot gården och den lugna omgivningen. Det större sovrummen inrymmer god plats för såväl dubbelsäng som förvaring och en rymlig klädkammare tar hand om förvaringsbehovet. Det mindre sovrummet rymmer mindre säng och skrivbord alternativt dubbelsäng. Badrummet ligger intill sovrummen och är rymligt och helkaklat. Här finns badkar, wc, handfat på kommod och spegel.

Via vardagsrummet nås den mycket stora och trevliga altanen som blickar ut mot det lugna området som under sommaren lummigt omges av vackra planteringar.

På Skogalundsklippan bor du i en mycket trevlig förening med facilliteter som övernattningslägenhet, festlokal och bastu med spadel. Läget är centralt med absolut närhet till Ica Maxi samt Nacka Forum med dess breda utbud av butiker, restauranger och caféer. Här har du också gångavstånd till såväl naturreservatet Nyckelviken som trevliga badsjön Långsjön. Mycket bra kommunikationer finner du utanför dörren med flera busslinjer som tar dig in till Slussen på ca 15 min. En kort bit bort finns också Saltsjöbanan. Med bil tar du dig snabbt ut på väg 222.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skogalundsklippan, Nacka

Skogalundsklippan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.