Saltängen, Nacka, Nacka

Beckasinvägen 32

Såld
  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset - Yteffektiv 3:a i populär förening

Välkommen hem till denna inbjudande 3:a i en populär förening i vackra Saltängen. Lägenheten är omgjord från en 2:a till en 3:a vilket maximerar boendeyta och ingen kvadratmeter går till spillo. Här bor du högst upp i en lägenheten med hörnläge. Ljuset flödar in och under sommartid får man känslan av att bo i trädtopparna. Från köket har man vacker utsikt mot Skurusundet och den lilla småbåtshamnen.
2021 fick lägenheten en totalrenovering (ej badrum) med nya golv, målade väggar/tak samt helt nytt kök. Sober färgsättning och vackert enstavigt parkettgolv i ek ger ett lugn till hela bostaden.

Köket är stort och modernt med gott om arbetsyta. Det vackra stänkskyddet i en italiensk sten sätter en vacker prägel på hela köket.
Två bra sovrum med förvaring i båda rummen. Det mindre rummet går att möblera med dubbelsäng men nyttjas idag som barnrum. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng, bra garderobslösning och har plats för ytterligare förvaring. Badrummet är stambytt 2003 och har bl.a. en kombinerad tvätt/tork. (Bild på badrummet kommer)

Brf Skuruäng har alla stora renoveringar bakom sig och bara det senaste året har följande renoverats:

2023 IMD för el installerad
2023 Taket utbytt(påbörjades 2022 slutfördes 2023) Vindarna tilläggsisolerade
2023 Mekanisk ventilation installerad
2023 Solceller installerade
2023 Religning av samtliga ventilationskanaler samt renovering av skorstenar

Framåt har föreningen inga renoveringsplaner utan ser fram emot att se effekten av solceller som installerades 2023. Lån är 7 902kr/kvm vilket ger en stabil bild av brf Skuruäng med fasadrenovering, takbyte, stambyte, elstammar, balkongrenovering och fönsterrenovering bakom sig.

I närområdet finner du Ica Maxi, Nacka Forum samt Ektorp Centrum - som har ett brett utbud av matbutiker, café/restauranger samt träningsmöjligheter. Kommunikationerna är goda med gångavstånd till såväl lokala bussar som motorvägsbussar. Här parkerar du också gratis med bil.

Sommarhalvåret erbjuder gott om badmöjligheter vid Långsjön samt vid närbelägna Måsungens havsbad. Alldeles utanför dörren finner du också Skuruparken, en mysig liten skog med trevlig promenadslinga.

Välkommen!

Mer om mäklarna