Nacka Strand, Nacka

Lokomobilvägen 2C

Såld
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och lyxig 2:a med rymlig balkong i soligt söderläge.

Ställer du höga krav på ditt boende och söker ett hem i absolut högsta klass, då är det här definitivt något för dig! Denna påkostade två om ca 41 kvm genomsyrar kvalitet. Med stilsäkra materialval, stora fönsterpartier för rikligt med ljusinsläpp, modernt kök och rymlig balkong om ca 5 kvm i soligt söderläge, gör detta ett hem att trivas i!

Bostaden stod inflyttningsklar 2022 och består genomgående av vitlaserad ekparkett, målade väggar och trendigt kök från Vedum. Via den rymliga hallen når du bostadens badrum med exklusivt kakel i marmor. Här finns både kombinerad tvättmaskin och torktumlare, wc, kommod, duschväggar i klarglas samt handduks och golvvärme. Det noga utvalda marmot kommer åter som bänkskiva och stänkskydd i det fullständigt maskinellt utrustade köket från Vedum. Här finns kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Det moderna köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som i sin tur tar dig ut på bostadens härliga balkong i syd. Balkongen vetter mot den lugna innegården och bjuder på sol större delen av dagen. Bostaden bjuder vidare på ett rymligt sovrum, även här med stora fönsterpartierna samt en generös djup garderobsvägg. Bostaden kommer dessutom med ett externt förråd om ca 2 kvm.

Föreningen har en otrolig takterrass för föreningens medlemmar att nyttja så bjud hem vänner och familj och njut av mysiga grillkvällar på taket med slående utsikt över Stockholm! Föreningen har även en supersmart elbilpool. Se hur det fungerar under bifogad länk i annonsen.

För de boende i Nacka Strand är de goda båtkommunikationerna mycket uppskattade med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar du dig till bland annat Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Cykel får medtagas. Från torget finner du bussar som tar dig till Slussen på ca 10 minuter och år 2030 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station en kort gångpromenad bort.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Värt att nämna är prisbelönta Funky chicken på torget och nere vid vattnet, populära Restaurant J samt Fabrikören. Ett par minuter bort ligger också Nacka Forum, bestående av fyra plan med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna