Nacka Forum, Nacka

Skogalundsklippan 26

REDO™
  • 2 rum
  • 51,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med stor klädkammare och rymlig inglasad balkong!

Välkommen hem till en trevlig, genomgående och praktisk lägenhet. Här bor man mitt på lugna Skogalundsklippan, ett område som är känt för sina mysiga innergårdar och sitt centrala läge i Nacka.

Lägenheten haren modern öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp. De sociala ytorna är lättmöblerade med plats för både stort matbord och större soffa eller soffgrupp. Köket inhyser god förvaring och trevliga arbetsytor med diskbänk framför fönster.

Via vardagsrummet nås den stora och trevliga inglasade balkongen som ligger i östläge och blickar ut mot det lugna området som under sommaren är lummigt och omges av vackra planteringar. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och det finns ett fönster in mot innergården. Badrummet är rymligt, helkaklat med tvättmaskin och torktumlare.

På Skogalundsklippan bor du i en mycket trevlig förening med facilliteter som övernattningslägenhet, festlokal och bastu med spadel. Läget är centralt med absolut närhet till Ica Maxi samt Nacka Forum med dess breda utbud av butiker, restauranger och caféer. Här har du också gångavstånd till såväl naturreservatet Nyckelviken som trevliga badsjön Långsjön. Mycket bra kommunikationer finner du utanför dörren med flera busslinjer som tar dig in till Slussen på ca 15 min. En kort bit bort finns också Saltsjöbanan. Med bil tar du dig snabbt ut på väg 222.

Brf Skogalundsklippan har precis slutfört arbetet med att installera 558 solceller på deras tak och 11 växelriktare. Solcellerna producerar nu el till föreningen och de har även sålt "överskottsel" till Boo Energi AB.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nacka Forum, Nacka

Skogalundsklippan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.