Nacka Centrum / Forum, Nacka

Serenadvägen 11

  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 4 720 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Toppen 3:a med fantastiskt läge, stor inglasad balkong i en mycket stabil förening!

Varmt välkommen hem till denna välplanerade 3:a med en större härlig inglasad balkong mot föreningens lugna innegård. Här kan du sitta och njuta av ditt morgonkaffe in till sena hösten och samtidigt hålla span på barnen som leker på innegården.

I charmiga Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior och mataffärer hittar ni denna fina och moderna bostad om 68 kvm. Ett absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som trafikerar området dygnet runt och som snabbt tar dig in till Slussen, framöver kan man också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum.

Här välkomnas du in i en optimal lägenhet där varje kvadratmeter fyller en funktion. Lägenheten har genomgående hög standard med ekparkettgolv, målade väggar och vackra fönsterbänkar i sten. De sociala ytorna är rymliga med vardagsrum och kök i semi öppen planlösning. Köket är smakfullt med komplett maskinell utrustning och gott om förvaring. intill finns naturlig matplats för minst 6 personer. Från vardagsrummet når man den mysiga och rymliga inglasade balkongen som är minst sagt inbjudande. Vidare hittar du ett väl tilltaget master bedroom med garderobsutrymme samt ett lite mindre sovrum som passar perfekt för barn alt som gästrum/kontor. Det stora och moderna badrummet når du från hallen och här finns såväl dusch som en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter med både avhängning och garderober samt en praktisk större klädkammare. Lägenheten kommer dessutom med ett externt förråd om ca 3 kvm.

Bostadens centrala läge ger också närhet till flera badplatser, naturreservatet Nyckelviken och Nacka Strand som bjuder på härliga restauranger längs med kajen, minigolf och padelbanor. Här finns också båten (SL) som snabbt tar dig in till Nybroplan.

Välkommen hem till detta fantastiska och välskötta boende!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nacka Centrum / Forum, Nacka

Serenadvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.