Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 2

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Läcker hörnlägenhet med Kvarnholmens bästa utsikt?

Välkommen att upptäcka en häpnadsväckande bostad i en stabil och trygg bostadsrättsförening. Högt upp på Kvarnholmen med fritt frontläge mot Stockholm bjuds här en enastående lägenhet med exklusiv standard och spektakulära utsikter i flera väderstreck.

Planlösningen är briljant och bjuder både stora sociala ytor som generös förvaring. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och omgärdas av ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, här finns en underbar vattenkontakt och från vardagsrummet nås även bostadens kronjuvel, en stor balkong om 13 kvm i soligt västerläge. Vänd mot Stockholm med fri utsikt över inloppet och Stockholms stadsiluett, här avnjuter man både solnedgång och förbipasserande båtar och fartyg. Sovrummet är väl tilltaget med plats för både dubbelsäng som övrig önskvärd möblering, här finns stor garderobsvägg med skjutdörrar samt fransk balkong och fönster med ljuvlig utsikt över Svindersvik. Lägenheten har genomgående exklusiva materialval med tex. enstavigt ekparkett, fönsterbänkar i kalksten och köksinredning från Vedum. Bostaden har även ett generöst badrum med egen tvättdel och en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör ett separat förråd och under huset finns garage som nås direkt via hissen.

Tre kronors väg 2 ligger perfekt avskilt utan kluster av byggnader men samtidigt med direkt närhet till centrum och bra utbud av såväl service, restauranger som kommunala kommunikationer via pendelbåt och flera busslinjer. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där man bor och lever med ena foten i skärgården och den andra i city.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.