Kvarnholmen, NACKA

Tre Kronors väg 43

REDO™
  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 8 995 000 kr
Månadsavgift: 7 630 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik 5:a högst upp i huset med 19 kvm balkong.

Välkommen hem till denna mycket trevliga bostad i fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till coola bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards. Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna bostad belägen högst upp i huset och är en av få femmor på Kvarnholmen. Lägenheten har genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Varje rum har en genomtänkt färgskala med målade väggar och vackra golv.

Lägenheten är otroligt välplanerad med stora sociala ytor i öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp. Köket är specialritat med vackra detaljer som mörka köksluckor, marmorbänkar och vägglampor. Från vardagsrummet har man utgång till den generösa balkongen om 19 kvm med sjöglimt och fri utsikt in mot city. Här njuter man av eftermiddags- och kvällssol med dess vackra solnedgångar. Alla fyra sovrum är väl tilltagna med gott om förvaring bakom snygga garderober. Bostadens två badrum är påkostade och fortsätter på den industriella stilen med takduschar, vackra handfat, platsbyggda skåp/hyllor och separat tvättdel.

Trots att lägenheten redan vid inflytt hade en hög standard har bostaden kostats på ytterligare med snygga heltäckningsmattor, stänkskydd i marmor samt platsbyggda skåp och hyllor.

En bostad för den kräsne som måste upplevas på plats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Öppen visning - Anmäl gärna ditt intresse.

  • Öppen visning - Anmäl gärna ditt intresse.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, NACKA

Tre Kronors väg 43

  • Lekplats Lilla Kvarnholmen
    Lekplats Lilla Kvarnholmen
  • Lekplats Lilla Kvarnholmen 3
    Lekplats Lilla Kvarnholmen 3
  • Hiss mellan kaj och centrum
    Hiss mellan kaj och centrum

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.