Kvarnholmen, Nacka

Kvarnholmsvägen 110

  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 695 000 kr
Månadsavgift: 5 689 kr/mån

Ljus och stilren trea med utsikt mot Stockholms inlopp och balkong i söderläge

Välkommen till denna nybyggda och stilrena trea på Kvarnholmens södra sida ? ett drömboende i ett charmigt och modernt område med Stockholms inlopp som närmsta granne. Här bor du i en gavellägenhet som badar i ljus, med fönster i tre väderstreck och en fantastisk utsikt över havet och den livfulla båttrafiken.

Bostaden erbjuder en genomtänkt och halvöppen planlösning som skapar en härlig rymd mellan kök och vardagsrum. Materialvalen är noggrant utvalda med både stil och funktion i åtanke, vilket ger en lyxig känsla i varje rum. Den stora balkongen i soligt söderläge vetter mot vackra Svindersvik, en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar.

Lägenheten har två rogivande sovrum, ideala för både vila och arbete, samt ett stilrent badrum med dusch och en praktisk tvättdel. Här får du ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med en oslagbar närhet till naturen och storstadens puls.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett nybyggt hem i ett eftertraktat område med allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att bli en del av denna växande stadsdel och njuta av ett boende med både hav och stadsliv precis utanför dörren!

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Kvarnholmens centrum erbjuder fräsch Coop-butik och närservice som kemtvätt, apotek, vårdcentral, frisör och tandläkare. I och runtom centrum finns caféer och flera trevliga restauranger. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter ett charmigt centrum med stort butiksutbud, bio och stormarknader. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kvarnholmen, Nacka

Kvarnholmsvägen 110

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 5 800 000 kr
  • 5 800 000 kr Budgivare 2 2024-09-16 15:50
  • 5 750 000 kr Budgivare 2 2024-09-12 19:26
  • 5 695 000 kr Budgivare 1 2024-09-09 16:22 Stannat