Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 6D

  • 2,5 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 995 000 kr
Månadsavgift: 4 832 kr/mån

Unikt och påkostat townhouse precis intill Kvarnholmens strandkant.

Välkommen hem till detta unika townhouse på Kvarnholmen bästa adress precis intill kajen överblickande Stockholms inlopp. Med enastående utsikt över både havet och Djurgården från samtliga fönster, erbjuder denna etagélägenhet en boendeupplevelse utöver det vanliga. Här får du en bostad på 2,5 rum som enkelt kan omvandlas till 3 rum. Med noggrant utvalda material och en elegant design, är varje detalj genomtänkt och väl utförd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Den vackra trappan leder dig upp till bostadens allrum, en flexibel entresolvåning som kan användas som vardagsrum, sovrum eller arbetsplats ger dig all komfort du kan önska. På övre plan finns också ett stort sovrum med förvaring och underbar utsikt.

En av de mest imponerande detaljerna är den dubbla takhöjden på nästan 6 meter i hallen, som ger en känsla av rymd och lyx. Dessutom har bostaden en egen ingång och en härlig altan på 12 kvm med blomlådor i cortenplåt som avskärmning. Här kan du njuta av solen från 17.00 och framåt, och skapa din egen oas av lugn och ro. Vakna upp till en panoramavy över havet och Djurgården från alla fönster och upplev en unik kombination av naturens skönhet och stadens puls.

Kvarnholmen är en attraktiv stadsdel med en unik blandning av historisk charm och modern bekvämlighet. Här har du närhet till både natur och stad, med vackra promenadstråk längs vattnet och enkel access till centrala Stockholm via SL-båt precis utanför. Området erbjuder ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker, allt inom bekvämt avstånd. Föreningen har en stabil ekonomi och bjuder sina medlemmar att nyttja fyra bilfria innergårdar och fyra takterrasser. Utöver detta finns också en övernattningslägenhet att hyra.

Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad med alla dess fantastiska egenskaper. Varmt välkommen till ditt nya hem på Mjölnarvägen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 6D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.