Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 16

  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 4 839 kr/mån

Trivsam 2:a med braskamin och balkong med havsutsikt.

Välkommen hem till denna fina 2:a om 53 kvm på våning 5 av 11 på en av Kvarnholmens bästa adresser. Här bor du alldeles intill vattnet med närhet till både natur och stadspuls. Ett exklusivt boende i gammal anrik byggnad. Bevarade detaljer som vackra bjälkar och påkostade materialval.

Det som kännetecknar denna lägenhet är den äldre charmen som varsamt har bevarats och den bra planlösningen som skapar en funktionell tvåa med fantastisk balkong. Här bjuds du på detaljer som vacker fungerande braskamin med snygg glasinsats och rymlig balkong. Balkongen blickar ut över havet och Djurgården.

Lägenheten har fokus på de sociala ytorna med en öppen planlösning och stort vardagsrum. Centralt placerad braskamin ger maximal mysfaktor och från vardagsrummet når man också lägenhetens balkong. Köket är smakfullt inrett med vita köksluckor och bänkskiva i granit. I köket finns gott om förvaring och arbetsytor. Den flyttbara köksön skapar möjligheter att anpassa köket efter behov och smak. Lägenheten har ett trevligt sovrum med plats för dubbelsäng.

Badrummet är helkaklat och här finns såväl rymligt dusch som tvättdel med praktisk arbetsbänk och bra förvaring. I lägenheten finns också en stor klädkammare.

Brf Hamnmagasinet är en mycket trevlig och välskött förening. Huset uppfördes 1920 och har varsamt renoverats till dagens standard. På våning 11 finns gemensam takterrass med strålande utsikt samt bastu, relaxavdelning och en festlokal. Utanför porten längs med kajen ligger båthållplatsen där SL:s båtar trafikerar med jämna mellanrum. Härifrån tar du dig smidigt in direkt till Nybroplan. På kort promenadavstånd uppför trappan (hiss finns) hittar du Kvarnholmens centrum där bussar tar dig mot Slussen åt det ena hållet och Nacka Forum åt det andra. Vid Kvarnholmens centrum finns även ett gott serviceutbud i form av bland annat Coop-butik, gym, kemtvätt, bageri, restauranger och frisör.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.