Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 98

Såld
  • 4 rum
  • 93,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och väldisponerad 4:a med naturen runt knuten

Med ett högt och insynsskyddat läge på andra våningen återfinns denna ljusa och luftiga bostad som erbjuder det mesta ni kan önska av en lägenhet. Vi befinner oss i hjärtat av lugna och familjevänliga Jarlaberg, endast ett stenkast från Nacka Forum samtidigt som ni njuter av att ha naturen och havet runt knuten. Här bor ni tyst och lugnt, samtidigt som ni har närhet till allt ni behöver för ett bekvämt och aktivt vardagsliv.

Denna ytterst välplanerade lägenhet erbjuder fönster i två väderstreck, stora sociala ytor och tre ordentligt tilltagna sovrum vilket ger plats för hela familjen att trivas från allra första stund. Här möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i anslutande klädkammare. I den här delen av lägenheten finns även två väl tilltagna sovrum och en gästtoalett. Vidare in i lägenheten når ni det stora och socialt utformade vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen som ligger i ett soligt västläge. I anslutning till vardagsrummet når ni ytterligare ett sovrum. Här finns gott om plats för en större dubbelsäng och god förvaringskapacitet i platsbyggda garderober. Köket är mycket rymligt och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Här finns en naturlig matplats invid fönsterpartiet, från vilket ni har en trevlig utsikt mot den grönskande innergården. Badrummet är av äldre standard men fullt funktionellt, även om renoveringsbehov föreligger förr eller senare. Badrummet är bland annat utrustat med tvättmaskin. Till lägenheten hör dessutom ett generöst tilltaget källarförråd, bekvämt beläget i samma trapphus som lägenheten.

I Jarlaberg bor du i brytpunkten mellan stadspulsen och naturen. För er som värdesätter en lugn och bekväm boendemiljö med närhet till havet kan läget knappast bli bättre. Slussen når ni på 15 minuter med buss 443 från hållplats Jarlaberg (150 meter från porten) som i rusningstid avgår var 7:e minut. Fler busslinjer trafikerar närliggande Nacka Trafikplats, ca 500 meter bort. Från närliggande Nacka Strand, cirka 500 meter bort, tar ni båtlinje 80 eller 83 (SL-kortet gäller) som tar er in till Nybroplan och Strömkajen på 35 respektive 20 minuter. Från Nacka Strand kan ni även ta båten till Lidingö och Frihamnen, men även ännu längre ut i Stockholms skärgård. År 2030 beräknas tunnelbanans förlängning av blå linjen stå klar, med närmsta uppgång placerad cirka 400 meter från porten. Restiden in till T-centralen kommer då bli 12 minuter. Med bil tar det cirka 15 minuter in till centrala Stockholm och med cykel runt en halvtimme.

Inom bara några hundra meters avstånd når ni ett komplett serviceutbud i form av Nacka Forums breda utbud av butiker och restauranger och ICA Maxi Nacka som är en av Sveriges bästa. I Nacka Strand hittar flertalet trevliga restauranger såsom klassiska Restaurang J och omåttligt populära "Funky chicken food truck". Här finns även kemtvätt/skrädderi, florist, närlivs, frisörsalong och gym. Inom några minuters promenad- eller cykelavstånd finns flertalet populära förskolor och skolor för alla årskurser. För den aktiva barnfamiljen erbjuder Nacka ett rikt föreningsliv med ett brett aktivitetsutbud för såväl idrott som kulturell verksamhet.

Öppna visningar är planerade i början av augusti. Lägenheten finns dock tillgänglig för förhandsvisning redan nu och ett snabbt tillträde är möjligt om så önskas. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna