Järla Sjö, Nacka

Fingerörtsvägen 8

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Den idealiska 3:an med enastående utsikt och nyrenoverat badrum

Högt upp i huset med hänförande vyer över Järlasjön och Nackareservatet återfinns denna inbjudande bostad som välkomnar er till ett nytt trivsamt kapitel i livet!

Här njuter ni av ett ljust och luftigt hem där ingenting har lämnats åt slumpen. Lägenheten disponeras på 84 generösa kvadratmeter och erbjuder er en genomgående hög materiell standard såväl materiellt som maskinellt. Kronan på verket är bostadens höga och helt insynsfria läge i huset, vilket bidrar till en ytterst privat känsla.

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning och med ett stort förråd i direkt anslutning. Förrådet har fönster och är stort nog att nyttja som kontor eller ett extra sovrum om så önskas. Från hallen kliver ni rakt in i hemmets hjärta i form av det spatiösa vardagsrummet med gott om plats för social samvaro och en makalös utsikt över de vackra omgivningarna. Från vardagsrummet når ni ut på balkongen som knappast lämnar någon besviken. Här njuter ni av ljuvliga vyer och ett behagligt solläge. I anslutning till vardagsrummet ligger det smakfulla och välutrustade köket som erbjuder gott om arbetsytor och skåpförvaring. Här ryms en naturlig matplats för 4-6 personer invid fönsterpartiet som vetter mot föreningens lummiga innergård. Det helkaklade badrummet totalrenoverades 2024 och är bland annat utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuder lägenheten två sovrum, varav ett större i anslutning till vardagsrummet och ett mindre i anslutning till hallen. I båda sovrummen finns garderober som tillgodoser förvaringsbehovet utan problem.

Järla Sjö är ett fantastiskt område som stoltserar med sitt utmärkta läge i brytpunken mellan natur och stadspuls. Som namnet antyder bor ni direkt intill Järlasjön som erbjuder bad, kajakpaddling eller kräftfiske sommartid och skridskoåkning vintertid. På andra sidan Järlasjön breder det vidsträckta Nackareservatet ut sig. Här bjuds ni ut på härliga friluftsupplevelser, oavsett om ni väljer att promenera, springa eller cykla.

Kommunikationerna med centrala Stockholm är redan mycket bra, men kommer bli ännu bättre i takt med att tunnelbanans blå linje färdigställs med Järla Station som närmsta hållplats (beräknad driftstart 2030), vilket då kommer ge en restid på 10 minuter direkt in till T-centralen. Idag tar ni enklast någon av alla busslinjer som med täta turer trafikerar Järla station eller hållplats Fingerörtsvägen (båda hållplatserna ligger inom någon minuts promenadavstånd). Med buss tar ni er in till Slussen på cirka 15 minuter. Med cykel tar det cirka 25-30 minuter in till city.

All service ni behöver finns i närliggande Nacka Forum i ena riktningen och Sickla Köpkvarter i den andra. På kort promenadavstånd når ni även flertalet populära skolor och förskolor.

Sammantaget är detta en kompromisslös bostad som står redo att bjuda in nästa ägare till en mycket bekväm tillvaro som bäddar för god livskvalitet och en genuin hemkänsla från allra första stund!

Mer om mäklarna