Järla Sjö, Nacka

Järla gårdsväg 23

  • 1,5 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift: 3 223 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig 1,5:a i toppskick med lummig uteplats i söderläge

Äntligen saluförs denna ljusa 1,5:a med öppen planlösning och stor trälagd uteplats i bästa söderläge och badrocksavstånd från Järlasjön!

Lägenheten präglas av sina sobra materialval och färger, luftiga ytor, stora fönsterpartier och en grönskande uteplats som erbjuder många härliga soltimmar. Här bor du i en genomgående stilfull lägenhet i en välskött fastighet i ett idylliskt och naturnära område. Under sommarhalvåret tar man på sig morgonrocken och går ner till sjön för ett dopp från bryggan och i hösttider erbjuds kräftfiske. På vinterhalvåret när isen lagt sig finns möjlighet till skridskoåkning och vinterbadarna håller en isvak öppen nere vid den stora badbryggan!

Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning av jackor och skor. Här finns även en bra extra yta att sätta ett mindre skrivbord vid. Från hallen nås också bostadens rymliga förråd som tar hand om förvaringen och är trevligt inrett med heltäckningsmatta, garderober och hyllsystem.

Vidare leds du in i vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning. Stilrent och praktiskt kök med ljusgråa, släta köksluckor som är utrustat med vitvaror i rostfritt stål bestående av diskmaskin, ugn med spishäll, fläkt och kyl/frys. Här erbjuds gott om förvaring i över- och underskåp som ramas in av ett stänkskydd i grått klinker och bänkskiva i laminat och rostfritt stål. Det finns en naturlig plats för matbord för 4-6 personer i det fina burspråket och vardagsrummet är lättmöblerat samt leder ut dig till den lummiga uteplatsen. Här får du plats med både loungegrupp, matbord och planteringar och njuter av solen större delen av dagen sommartid. Sovalkoven är avdelad med platsbyggt industriglas som har en måttbeställd gardin på insidan. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord.

Det ljusa, helkaklade badrummet är stilrent inrett med vitt kakel på väggar och blått klinkergolv. Här finns badkar, handfat på kommod med skåp ovantill samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsyta ovantill.

Järla Sjö är ett populärt område där du bor mitt i grönskande idyll med närhet till Citypulsen och Järlasjön som närmsta granne. Intill Järlasjön ligger området mitt i naturnära omnejder där både Nackareservatet och Nyckelviken ligger nära till hands. Järlasjön erbjuder både badbryggor och promenadstråk ett stenkast bort samt trevliga platser för en picknick eller joggingrunda. På Järlasjön kan man även utöva vinteraktiviteter såsom skidåkning och/ eller skridskoåkning. I närområdet finns matbutiker, caféer, restauranger och goda kommunikationer med bussar till Slussen som du når på 11 minuter samt Nacka Forum åt andra hållet och Saltsjöbanan mot Henriksdal/ Saltsjöbaden. På sikt planeras tunnelbanan att ha en station i området via den blå linjen som ska stå klart år 2030.

Boka visning

  • Öppen visning. Anmäl gärna ditt intresse!

  • Öppen visning. Anmäl gärna ditt intresse!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Järla Sjö, Nacka

Järla gårdsväg 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.