Järla Sjö, Nacka

Fingerörtsvägen 3

Såld
  • 2,5 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 2,5:a med områdets lummigaste uteplats

Välkomna till natursköna Järla Sjö och denna ytterst trivsamma bostad som låter lugnet infinna sig från allra första stund!

Här bor ni med ett lugnt och skyddat läge mot föreningens parkliknande innergård, helt fritt från trafik och med ett behagligt söderläge. Denna socialt utformade lägenhet bjuder in till en bekväm tillvaro där ni njuter av gedigna ytor, god förvaringskapacitet och en genomgående god standard. Kronan på verket är den stora, lummiga uteplatsen med påtaglig trädgårdskänsla, vilket bidrar till en viss känsla av att bo i radhus. För er som vill åtnjuta bekvämligheten av att bo i lägenhet men samtidigt värdesätter möjlighet till odling och trädgårdsarbete, lämpar sig denna bostad utmärkt!

Lägenheten disponeras som en 2,5:a på 75 rymliga kvadratmeter. Innanför dörren möts ni av en välkomnande och luftig hall, vilken leder er in i det stora sociala rummet i form av det trevliga köket som ligger öppet mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni ut på den ljuvligt grönskande uteplatsen som utgör en förlängning av de sociala ytorna med plats för utemöbler, odlingar och grill. Vidare erbjuder lägenheten ett stort sovrum och ett mindre. I anslutning till det mindre sovrummet finns ett förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och bland annat utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Järla Sjö är ett fantastiskt område som stoltserar med sitt utmärkta läge i brytpunken mellan natur och stadspuls. Som namnet antyder bor ni direkt intill Järlasjön som erbjuder bad, kajakpaddling eller kräftfiske sommartid och skridskoåkning vintertid. På andra sidan Järlasjön breder det vidsträckta Nackareservatet ut sig. Här bjuds ni ut på härliga friluftsupplevelser, oavsett om ni väljer att promenera, springa eller cykla.

Kommunikationerna med centrala Stockholm är redan mycket bra, men kommer bli ännu bättre i takt med att tunnelbanans blå linje färdigställs med Järla Station som närmsta hållplats (beräknad driftstart 2030), vilket då kommer ge en restid på 10 minuter direkt in till T-centralen. Idag tar ni enklast någon av alla busslinjer som med täta turer trafikerar Järla station eller hållplats Fingerörtsvägen (båda hållplatserna ligger inom någon minuts promenadavstånd). Med buss tar ni er in till Slussen på cirka 15 minuter. Med cykel tar det cirka 25-30 minuter in till city.

All service ni behöver finns i närliggande Nacka Forum i ena riktningen och Sickla Köpkvarter i den andra. På kort promenadavstånd når ni även flertalet populära skolor och förskolor.

Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet värd att ta vara på. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Mer om mäklarna