Finntorp, Nacka

Becksjudarvägen 47

REDO™
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Inbjudande 3:a med stor uteplats i söder och totalrenoverat kök!

Välkommen hem till denna välplanerade trea med en stor solig uteplats i stambytt förening på lugn, populär gata. Bostaden är bekvämt belägen på entréplan samtidigt som sovrumsfönstren kommer upp en bit från gatuplan då huset ligger i souterräng. Här bor du med centralt läge i en ljus och renoverad lägenhet med genomgående högklassiga golv, målade väggar i snygg färgskala och totalrenoverat kök. Lägenheten kännetecknas av trevlig planlösning där man via fönsterpartier i två väderstreck kan följa årstidernas skiftningar och bladverk. Välskött förening med låg belåning.

Lägenheten erbjuder ett trevligt och modernt kök från 2022 med snygg kompositsten som både bänkskiva och stänskydd, praktiskt vinkyl med häng för vinglas och köksö som snyggt delar av mot vardagsrummet. Komplett maskinpark från 2022. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och här når man bostadens soliga uteplats med plats för både matbord och loungedel.

De båda sovrummen är väl tilltagna med förvaring bakom garderober. I det större sovrummet finns plats för arbetsbord. Utöver befintlig förvaring finns också ett externt förråd. Badrummet är rymligt och stambytt. Här finns takdusch, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Populär förening med låg belåningsgrad och trevliga faciliteter som övernattningslägenhet. Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer, Saltsjöbanan och tvärbanan. Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter samt mycket mer därtill. Sickla Köpkvarter når du med en kort promenad.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Även tvärbanan finns i Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finntorp, Nacka

Becksjudarvägen 47

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.