Finntorp, Nacka

Becksjudarvägen 25

REDO™
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Bostadsrätt

Läcker etagélägenhet med maximal radhuskänsla, öppen spis och möjlighet till garageplats

Välkommen hem till denna unika etagelägenhet med radhuskänsla och högt fritt läge mitt i populära Finntorp! Här bor du i ett lugnt och grönskande framtidsområde med charmigt centrum, samtidigt som du har närhet till Sickla köpkvarter och den kommande tunnelbanan.

Bostaden erbjuder en fantastisk livskvalitet fördelat på två våningsplan med öppen spis, möjlighet till garageplats samt både altan och balkong i söderläge, perfekt för dig som vill njuta av solen hela dagen. Den gemensamma trädgården, med odlingslådor och plats för avkoppling, blir som en härlig oas. Den nybyggda badbryggan i Kyrkviken, bara en kort promenad bort, ger dig möjlighet till svalkande dopp under varma sommardagar.

Lägenheten är nyligen renoverad med material och detaljer av högsta standard. Köket är en dröm för hemmakocken, utrustat med en stilren köksö, vinkyl och generösa arbetsytor ? perfekt för att samla stora sällskap. Vardagsrummet bjuder in till mysiga kvällar framför den öppna spisen, och de tre rymliga sovrummen ger gott om plats för hela familjen. Bostaden bjuder också på gott om förvaring och en hall som rymmer arbetsplats.

Badrummet har en modern design med takdusch och tvättpelare, medan gästtoaletten också är smakfullt renoverad. Det här är en bostad som erbjuder det lilla extra, i en mycket välskött förening med en låg belåningsgrad på endast 1256 kr/kvm. Här finns även tillgång till gemensamt gym och en kostnadsfri övernattningslägenhet för dina gäster.

Drömmen om ett bekvämt och modernt boende med radhuskänsla och alla bekvämligheter inom räckhåll blir verklighet här i Finntorp. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finntorp, Nacka

Becksjudarvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.