Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda varvsväg 14A

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Modern tvåa med stor balkong och magisk havsutsikt!

Välkommen hem till denna välplanerade tvåa med slående utsikt och frontläge i Finnboda Hamn, ett optimalt området för er som vill ha det bästa av två världar, hav/natur och närheten till city.

Lägenheten är otroligt välplanerad och ligger högst upp i huset, helt fri från insyn. Kök och vardagsrum är placerat i öppen planlösning med moderna och smakfulla materialval som genomgående trestavigt mattlackat ekparkettgolv, fönsterbänkar i sten och påkostat köksinredning från Vedum. Köket går i vitt med rostfria vitvaror från Electrolux. Här ifrån nås en stor balkong i söderläge med gott om plats för både soffgrupp och grill, dessutom med magisk utsikt mot inloppet. Det stora sovrummet har ingen insyn, gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring med inbyggd garderobsvägg. Det smakfulla badrummet nås via hallen och är renoverad så sent som 2020 med exklusiva materialval. Här finns takdusch med vikbara glasväggar, tvättmöjligheter, handdukstork och golvvärme. Parkering sker smidigt i garage direkt under huset, access via hiss i porten. Till bostaden hör också ett källarförråd även det lättillgängligt i samma portuppgång.

Sammanfattningsvis får ni här en bostad som bjuder på generösa ytor, gott om förvaring , slående utsikt och genomgående materialval av hög standard. Området präglas av stark gemenskap där man ses och samlas, detta är kort och gott både en bostad och ett område att trivas i.

Underbara Finnboda hamn ger er direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm. I hamnen ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan på ca 20 min. Om du hellre tar bussen når du Slussen från den närliggande hållplatsen på ca 8 min. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Mer om mäklarna