Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda Varvsväg 12 A

REDO™
  • 4 rum
  • 104,5 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv etagevåning i historisk byggnad!

Välkommen hem till detta unika boende i Finnboda, en lyxig etagelägenhet med radhuskänsla i Docklands K-märkta industrilokaler. Här bor ni centralt i ett optimalt läge för er som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samt närheten till city och puls. Lägenheten är byggd 2015 och bjuder på generösa ytor, gott om förvaring , härlig utsikt och genomgående materialval av hög standard. Området präglas av stark gemenskap där man ses och samlas, detta är kort och gott både en bostad och ett område att trivas i.

Detta är en kommande bostad med planerad försäljning i höst, viss informations kan således komma uppdateras.

Lägenheten är på fyra rum och kök om 104,5 kvadratmeter, smakfullt och smart planerat på två plan med stora fönsterpartier som sträcker sig över båda våningsplanen, från dessa bjuds härlig utsikt mot Finnboda hamn. Bostaden nås via egen ingång direkt från föreningens mysiga innergård och har en solig och trivsam uteplats i söderläge. Lägenheten erbjuder tre generösa sovrum, två lyxiga badrum, ett med dusch och ett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök ligger i en modern halvöppen planlösning, här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval såsom bänkskivor i Carraramarmor och inredning från Vedum i kök och badrum. Här har ingenting lämnats åt slumpen och det finns en tanke bakom varje detalj, där inte minst de stora fönsterpartierna påminner om fastighetens industriella historia och unika karaktär.

Underbara Finnboda hamn ger er direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm. I hamnen ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan på ca 20 min. Om du hellre tar bussen når du Slussen från den närliggande hållplatsen på ca 8 min. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda Varvsväg 12 A

  • Egen uteplats
    Egen uteplats
  • Båthållplats i Finnboda
    Båthållplats i Finnboda
  • Bryggan i Finnboda Hamn
    Bryggan i Finnboda Hamn

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.