Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 3

REDO™
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och generös gaveltvåa!

Välkommen hem till denna ljusa och moderna gaveltvåa på underbara Finnberget!

Mitt emellan Stockholms skärgård och City bjuds ni här 61 smakfulla och välplanerade kvadratmeter, lägenheten har genomgående generösa ytor för såväl socialt samspel som till förvaring. Köket är luftigt och bjuder gott om arbetsyta, här finns naturlig matplats och utgång till mysig balkong. Vardagsrummet är väl tilltaget och har rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck, i sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, övrig möblering och förvaring. Hallen är välkomnande och badrummet ljust och fräscht. Bostaden är genomgående välvårdad och i gott skick med nyslipade golv, nymålade väggar och till stor del utbytt maskinell utrustning.

Sammanfattningsvis får ni här ett modernt och bekymmerfritt boende i en stabil bostadsrättsförening, dessutom med närhet till såväl hav och natur som goda kommunikationer till stad och puls.

Till bostaden hör ett stort källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port, lika lättillgängligt finns även gemensamt cykelförråd och en stor tvättstuga. Föreningen har också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad och så kallade dolda tillgångar genom flertalet hyresrättslägenheter.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.