Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 11

REDO™
  • 1,5 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och insynsfri 1,5:a i natursköna Ektorp

Välkomna till lugna och natursköna Ektorp och denna inbjudande 1,5:a som erbjuder ett ytterst privat läge kombinerat med en tyst och lugn boendemiljö. Lägenheten ligger skyddat och vetter mot föreningens lummiga innergård. Perfekt för dig som vill bo tryggt och bekvämt med närhet till allt du behöver för ett skönt vardagsliv!

Lägenheten disponeras på 32 effektivt planerade kvadratmeter. Här välkomnas du av en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och en anslutande klädkammare. Härifrån kliver du in i det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet med gott om plats för såväl matplats som soffgrupp. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och bidrar till en ljus och behaglig atmosfär. I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng. Köket är mycket väldisponerat med gott om arbetsytor och förvaring. Dessutom håller det en god standard såväl materiellt som maskinellt. Köket är bland annat utrustat med en högkvalitativ bänkskiva i granit och diskmaskin. Det helkaklade badrummet går i tidlösa färger och är bland annat utrustat med dusch och spegelskåp med förvaring.

Här bor du i en stor och stabil förening som består av 131 lägenheter, varav 2 hyresrätter fortfarande finns kvar som dolda tillgångar. Föreningen har en god ekonomi och erbjuder sina medlemmar flertalet faciliteter såsom välutrustade tvättstugor, cykelrum, källarförråd, två lokaler och varmgarage.

Området är lugnt och inbäddat i vacker natur. Här bor ni med närhet till bland annat Nyckelviken, Skuruparken, Långsjön och Skurusundet. Här erbjuds ett gott lokalt serviceutbud via Ektorps centrum, beläget på någon minuts promenadavstånd. Cirka 1,5 kilometer bort ligger också Nacka Forum som erbjuder ett komplett serviceutbud. Kommunikationerna in till Slussen är mycket goda med flertalet busslinjer som trafikerar området. Restiden är cirka 15-20 minuter. Med cykel tar det cirka 30 minuter in till Södermalm och med bil cirka 10 minuter.

Sammantaget är detta den idealiska bostaden för studenten, veckopendlaren eller för dig som ska köpa din allra första egna bostad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.