Ektorp, Nacka

Edinsvägen 2

  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 350 000 kr
Månadsavgift: 4 670 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad 2:a med inglasad balkong

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a om 58 kvm på Edinsvägen 2, belägen i hjärtat av populära Ektorp i Nacka! Här bor du i ett lugnt och grönskande område, samtidigt som du har närhet till både stad och natur. Bostaden ligger på våning 3 av 6, vilket ger ett perfekt läge med härligt ljusinsläpp och utsikt över de grönskande omgivningarna.

Lägenheten bjuder på en rymlig och inbjudande hall, där du genast möts av generös förvaring i form av fyra garderober och en praktisk klädkammare. Här finns plats för att organisera både ytterkläder och övriga tillhörigheter, vilket gör hallen både funktionell och stilren.

Vardagsrummet, som ligger i hörnläge, är bostadens hjärta. Det stora fönstret släpper in rikligt med dagsljus och ger dig en vacker utsikt mot grönskande omgivningar. Rummet är rymligt och flexibelt, med gott om plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för såväl sociala tillställningar som avkoppling. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen - en riktig oas där du kan njuta av både vårsol och sena sommarkvällar. Här har du ett extra rum att utnyttja större delen av året.

Köket är ett välbevarat originalkök med charm och karaktär. Här finns gott om plats för matlagning och ett matbord för 4-6 personer, vilket gör köket till en naturlig samlingsplats. Bevarade originaldetaljer skapar en hemtrevlig känsla och gör det enkelt att sätta sin egen prägel på rummet.

Det rymliga sovrummet har plats för en större säng och ytterligare förvaring om så önskas. Det lugna läget och fönster utan insyn gör sovrummet till en perfekt plats för vila och återhämtning.

Brf Ektorpshöjden i Nacka är en förening bestående av 119 lägenheter som bildades 2001. Föreningen har mycket god ekonomi med dolda reserver i två hyresrätter. Föreningen får också löpande in hyresintäkter från 3 lokaler, 8 garageplatser och 47 p-platser. Lån per kvadratmeter uppgick till 5 644 kronor. Föreningen har stora renoveringar bakom sig såsom nya fasader och relining. Det tillsammans med den låga belåningsgraden gör brf Ektorpshöjden i Nacka till en stabil och trygg förening.

Området är lugnt och mysigt med närhet till Skuruparken, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, caféet Gateau, Ektorp Sushi, Ica och gym. Område bjuder också på bad i närliggande Långsjön och Skurusundet där det också finns ett rikt båtliv. Från klipporna i Nyckelvikens naturreservat har man en fantastik utsikt över Stockholms inlopp. Här finns även nära till butiker och service i Ektorps centrum. Området har en spännande framtid och kommunen planerar att expandera och skapa ett attraktivt torg och mötesplats. Ett stenkast bort ligger också Nacka Forum med stort shoppingutbud, stora mataffärer och övrig service.

Sammanfattningsvis är detta en ljus och rymlig tvåa med originalcharm och en balkong som förlänger både boendet och utomhuslivet. Här får du ett hem att trivas i, i ett attraktivt och omtyckt område.

Välkommen hem till Edinsvägen 2 och Ektorp i Nacka - en plats att trivas på länge!

Boka visning

  • Välkommen på visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.