Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1

REDO™
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen saluförs denna genomgående stilfulla bostad med öppen planlösning och balkong i bästa söderläge ett stenkast från Ektorps centrum, grönmråden och kommunikationer.

Lägenheten präglas av sina sobra materialval, luftiga ytor och bra takhöjd som ramas in av stora fönsterpartier och en balkong med många härliga soltimmar som vetter mot grönska och natur.

Via säkerhetsdörr kliver du in i hallen med gott om plats för avhängning av jackor på hatthylla. Från hallen når du det ljusa, helkaklade badrummet inrett med halvstensförband och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasparti samt handfat på kommod och spegel ovantill. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsyta och skåp ovantill.

Stilrent och praktiskt kök som är utrustat med integrerad ugn, induktionshäll, spisfläkt och kyl/frys. Här erbjuds gott om förvaring i skafferi samt över- och underskåp som ramas in av sobert vitt stänkskydd och matchande bänkskiva. I allrummet finns en naturlig plats för matbord för 2-4 personer och i övrigt är det lättmöblerat med både soffgrupp och dubbelsäng. Härifrån når du den lummiga balkongen som rymmer en liten balkongsoffa och bord. Det finns fyra garderober och ett städskåp som tar hand om förvaringen.

Brf Oakhouse byggdes 2018 och består av 67 lägenheter och en lokal (Sushi-restaurang) Föreningens egna garage når du enkelt via hiss direkt från huset.

Här bor du med absolut toppläge med nära till det mesta, såsom badsjöar, havet, skogen och staden. Närliggande Nyckelviken är otroligt populär för promenader eller varför inte Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet. Matbutiker och populära Gateau bageri, samt annan service finns i Ektorp Centrum. Apotek finns i närliggande Nacka sjukhus. Vill du träna finns träningsmöjligheter på AIM Studio eller Nordic Wellness. Bussar går regelbundet in till city på endast 15-20 minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.