Ektorp - Saltängen, Nacka

Ugglevägen 15B

REDO™
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 950 000 kr
Månadsavgift: 6 408 kr/mån

Välplanerad 3:a i populärt område med balkong.

Visning nu på söndag (15/9) Välkommen att boka in dig via mäklarens hemsida. Välkommen hem till denna välplanerade 3:a om 73,5 kvm. Lägenheten erbjuder två bra sovrum, en inre hall med generös förvaring, stort kök med matplats, vardagsrum och balkong i härligt söderläge. Lägenheter i denna storlek säljs väldigt sällan på Ugglevägen. Detta är en unik möjlighet att förvärva en oslipad diamant i ett fantastiskt läge.

Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och vädringsfönster. Det stora sovrummet har plats för både dubbelsäng och förvaring. Den inre hallen kan man göra om till kontor/klädkammare om man så önskar. Köket är stort med två stora fönster. Högt läge från köket med utsikt över grönska. Gott om förvaring och arbetsyta. Vardagsrummet möbleras med stor soffgrupp och det mindre sovrummet når man via tidstypiska skjutdörrar.
Lägenheten är i behov av renovering.

Fler bilder kommer. Visning erbjuds löpande.

Saltängen är ett strandnära område i Nacka som ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här bor man i ett lugnt om lummigt område men har ändå närhet till kommunikationer, affärer och mysiga restauranger. Område bjuder också på bad i närliggande långsjön och Skurusundet där det också finns ett rikt båtliv.
I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. Här hittar du populära caféet Gateau och intill centrumet ligger Ektorp Sushi. Ektorp centrum är ett framtidsområde där kommunen planerar att expandera och skapa ett attraktivt torg och mötesplats. Nära tillhands ligger också Nacka Forum med stort shoppingutbud, stora mataffärer och övrig service.
Området är känt för sina bra kommunikationer med flertalet busslinjer vid Ektorps centrum och motorvägsbussarna ligger nära vid Skurustugan. Med buss tar det ca 20 minuter in till Slussen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ektorp - Saltängen, Nacka

Ugglevägen 15B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.