Nacka Strand

Augustendalsvägen 21

REDO™
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Med utsikt över Stockholms inlopp och båtarnas skådespel, erbjuds nu en bostad värd att rikta blickarna mot!

Här bor du i en optimalt planerad trerummare med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombination av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla. Utöver de vackra vyerna och det strategiska läget, erbjuder lägenheten flertalet bekväma egenskaper såsom direktaccess med hissen ner till garaget och kajen samt ett förråd beläget på samma våningsplan precis utanför lägenhetsdörren. Bostaden ligger fem våningar upp från kajen och två våningar från gatuplan.

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats med det bästa utsiktsläget. Härifrån kliver du ut på den rymliga balkongen och njuter av vyerna över vattnet med Djurgården och Lidingö i bakgrunden. Det stora köket erbjuder möjligheten att duka upp långbord för generösa middagar tack vare den öppna planlösningen. Den privata delen utgörs av två sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum utrustat med bland annat golvvärme, Siemens tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder en genomgående generös takhöjd och mycket hög materiell standard med fönsterbänkar i natursten, ekparkettgolv, fullutrustat kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och köksfläkt från Fjäråskupan. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en behaglig och smakfull interiör.

BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför byggnaden nere vid kajen når du de regelbundna båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar du dig till Nybroplan på 30 minuter. Pendelbåtarna går till Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Du når Blockhusudden på fyra minuter och där finns buss 67 som tar dig till Odenplan via Karlaplan som nås 15 minuter. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finns bussarna som med täta turer tar dig till Slussen på cirka 15 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med bil tar det cirka 15-20 minuter att köra in till centrala Stockholm.

Området erbjuder ett stort och trevligt serviceutbud med bland annat en matbutik bredvid porten, vid kajen hittar du Boost-gym, minigolfbana, padelbanor, restaurang J och en pizzeria. I gatuplan, vid torget, finns frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, café och restauranger. Fem minuters promenad bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner du naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenad- och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bland annat Nacka Strands förskola och Skeppet. För de äldre barnen finns Nacka Strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Välkommen att uppleva en bostad som är något utöver det vanliga!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nacka Strand

Augustendalsvägen 21

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.