Nedre Holm, Motala

Strandvägen 26C

REDO™
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Toppfräsch tvåa i stabil förening!

Välkomna till Strandvägen 26c och denna stora tvåa i genomgående toppskick med ett perfekt läge nära Motala ström och med gångavstånd till centrum med service, mataffärer och centralstation.

Lägenheten är belägen på våning tre av tre, och ni har en rejäl balkong som vetter mot innergården och har sol under dagtid. Välplanerad planlösning som består av stort sovrum, helkaklat badrum, ljust och fräscht kök med gott om arbetsyta och förvaring, vardagsrum med stort fönsterparti med utsikt mot Motala Ström, praktisk klädkammare och hall. Både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Genomgående ljus och fräsch interiör. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, dubbelgarderob i sovrum samt ett tillhörande förråd i husets källare.

HSB Brf Ölänningen är en populär förening som tar väl hand om sina fastigheter. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, grillplats och boulebana, samt parkeringsplatser och garageplatser som hyrs ut enligt kösystem. Fålehagens friluftsområde finns ett stenkast bort där ni har elljusspår, mountainbikeslinga, discgolf och på vintern längdskidpår.

Flexibelt tillträde.
Välkomna att boka att anmäla ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nedre Holm, Motala

Strandvägen 26C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.