Mörarp, Mörarp

Lärlingsgatan 9E

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig trea med balkong i populära Mörarp!

Välkommen till ditt drömhem på Lärlingsgatan 9E - en mycket charmig tre i det eftertraktade Mörarp med öppen planlösning.

En trappa upp, hittar du denna ljusa och rymliga bostad. Den inbjudande hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vidare in möts du av en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett sätt som skapar en härlig atmosfär för sociala tillställningar. De stora fönsterpartierna och balkongdörren ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en naturlig anslutning till balkongen med dess grönskande omgivningar. Köket är smakfullt integrerat med resten av hemmet och erbjuder generösa arbetsytor samt gott om förvaring.

Vardagsrummet rymmer enkelt en mysig soffhörna och andra möbler efter ditt tycke och smak.

Hemmet har två sovrum, där master bedroom enkelt får plats med en dubbelsäng, förvaring samt annan möblemang. Ett av de andra rummen används för närvarande som allrum, men kan enkelt omvandlas till sovrum eller kontor.

Det rymliga badrummet erbjuder dusch, wc, handfat, tvättmaskin och förvaringsmöjligheter.

Här njuter du av småstadens charm och bekvämlighet med närhet till stadens puls. Mörarp erbjuder mysiga villaområden, grönskande parker och skolor. Med utmärkta kommunikationer och närhet till både service och natur, är detta den perfekta platsen för dig som söker ett lugnt område med alla fördelar av storstadens bekvämligheter inom räckhåll.

Mer om mäklarna