Krokslätt, Mölndal

Krokslätts parkgata 63C

Såld
  • 2 rum
  • 51,5 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa i fint skick med rymlig balkong i populära Krokslätt!

Välkommen till denna fantastiska tvåa på Krokslätts Parkgata 63C i Mölndal, en bostad som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet på bästa sätt. Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder allt du kan önska dig för ett trivsamt boende.

När du stiger in möts du av en rymlig hall med generös plats för garderober, hatthylla och skoställ - perfekt för att hålla ordning och reda. Vidare in i bostaden hittar du ett stort och ljust vardagsrum med gott om utrymme för både matbord och en mysig tv-hörna. Härifrån når du den nya, fina och utbyggda balkongen som ligger i ett privat läge högst upp i huset. Balkongen har västerläge, vilket innebär att du kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol.

Köket är stort och välplanerat med allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Det erbjuder gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Sovrummet är rymligt och har både inbyggda garderober och skjutdörrsgarderober, vilket ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är kaklat och fräscht med ett badkar som inbjuder till långa och avkopplande stunder.

Du kommer inte ha några bekymmer med förvaring då lägenheten kommer med två förråd, ett rymligt vindsförråd och ett källarförråd.

Denna fantastiska bostad är en del av en stor och stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen erbjuder fina gräsytor med grill- och lekplatser, perfekt för både avkoppling och gemenskap. Bredband ingår i avgiften, vilket gör vardagen enklare och mer bekväm.

Krokslätt är en plats där du har allt inom bekvämt räckhåll. Här bor du nära utmärkta kommunikationer som snabbt tar dig in till stan, och det finns ett brett utbud av restauranger, caféer och matbutiker som Willys och Ica Maxi inom gångavstånd. Dessutom ligger fina naturområden som Safjället bara ett stenkast bort, vilket ger dig möjlighet till härliga promenader och friluftsaktiviteter.

Boka in er till visning nu för att ha chans att förvärva denna underbara tvåa i populära Krokslätt - ett boende som verkligen har allt!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna