Broslätt, Mölndal

Ponnygatan 4C

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en rymlig trea med bra potential!

Välkommen till din framtida drömlägenhet en trappa upp i ett populärt område! Denna charmiga trea på 78 kvadratmeter erbjuder inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa ditt eget perfekta boende för hela familjen.

Köket, även om det är något äldre, är fullt funktionsdugligt och utgör en idealisk plats för kulinariska äventyr. Här har du möjligheten att skapa ditt drömkök med en personlig touch genom att göra eventuella renoveringar efter din egen smak och stil. Härifrån nås även den trevliga balkongen med sydväst-läge där du kan njuta av solen efter en lång arbetsdag.

Ytskikten i lägenheten är likaså något äldre men utgör en fantastisk canvas för att skapa ditt eget personliga uttryck. Lägg till din egen touch och låt din kreativitet flöda för att göra denna lägenhet till ett unikt och stilfullt hem.

Förvaringsutrymmet är generöst tilltaget med garderober i vardera sovrum samt plats för hatthylla eller garderob i hallen.

Badrummet är en pärla i lägenheten, här finns dusch och handfat med modernt och ljust kakel samt förberedelse för tvättmaskin om så önskas. Utöver detta finns även en gästtoalett vid entrén. Detta skapar en bekväm och funktionell lösning för den moderna livsstilen, där bekvämlighet är av yttersta vikt.

Lägenheten ingår i en stabil och välskött förening, vilket ger trygghet och långsiktig stabilitet. Detta skapar en bekväm boendesituation där du kan fokusera på att njuta av ditt hem och din omgivning.

För den som uppskattar utomhuslivet finns en trevlig privat innergård att nyttja. Här kan du umgås med grannar eller bara koppla av i lugn och ro.

Med sitt perfekta läge har du nära till allt du behöver. Närliggande bekvämligheter inkluderar livsmedelsbutiker, restauranger, kaféer och utmärkta kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till Mölndals centrum eller Göteborgs city.

Denna lägenhet på Ponnygatan 4C erbjuder inte bara en bostad utan en möjlighet att forma ditt drömhem. Med en gedigen grund och fantastisk potential ser vi fram emot att välkomna dig till en framtid fylld av bekvämlighet och stil i hjärtat av Mölndal.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna