Broslätt, Mölndal

Skrittgatan 1A

  • 3,5 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 281 kr/mån

Välkommen till en trevlig lägenhet i fint skick

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet på Skrittgatan 1A belägen högst upp huset i en stabil och välskött förening.

När du går in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om garderobsutrymme och plats för både hatthylla och skoställ.

Köket är modernt och fräscht, fullt utrustat med alla bekvämligheter och med plats för matbord där du kan avnjuta dagens måltider. Från det luftiga vardagsrummet kliver du ut på en härlig balkong som bjuder in till avkopplande stunder. De två generösa sovrummen erbjuder rikligt med garderobsutrymme, vilket ger ett ordnat och harmoniskt boende.

I hallen finns även ett stort förråd som efter behov även kan användas som extra gästrum, kontor eller varför inte en walk-in-closet. Badrummet är smakfullt helkaklat och har tvättmaskin för en bekväm vardag.

Föreningen är mycket välskött och erbjuder en mysig innergård med grillytor och lekplats - idealiskt för både lugna och sociala tillfällen. Här bor du i ett populärt område med närhet till allt du behöver - skolor, butiker, grönområden och kommunikationer. Ett hem att trivas i på alla sätt och vis!

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Broslätt, Mölndal

Skrittgatan 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.