Bosgården, Mölndal

Vänortsgatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en otroligt charmig lägenhet!

Välkommen till en fantastisk trea på 78,5 kvm på Vänortsgatan 8 i Mölndal! Denna lägenhet, belägen på översta våningen, erbjuder en perfekt kombination av elegans, komfort och praktisk funktionalitet.

När du kliver in genom dörren möts du av en hall med utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Vidare leds du in i ett generöst vardagsrum genom eleganta dubbeldörrar. Här imponeras du av de stora fönstren som släpper in rikligt med naturligt ljus och den platsbyggda bokhyllan som ger rummet en personlig och sofistikerad touch. Från vardagsrummet når du balkongen i västerläge, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över innergården och avkopplande stunder i kvällssolen.

Båda sovrummen är rymliga och har gott om platsbyggda garderobsutrymmen, vilket gör dem idealiska för både par och barnfamiljer. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro.

Köket är ett renoverat originalkök med äldre karaktär och går i samma tidstypiska ton som resten av lägenheten, vilket ger en charmig och hemtrevlig känsla.

Den höga takhöjden i hela lägenheten förstärker den luftiga och rymliga känslan, vilket gör att varje rum känns ännu mer inbjudande.

Läget är en annan stor fördel med denna bostad. Lägenheten ligger nära mycket bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar dig mot centrala Göteborg på 15 minuter. I närområdet finns även naturstråk som Salfjället, servicebutiker, bageri samt Mölndals sjukhus.

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger en extra trygghet för dig som köpare. Du kan känna dig säker på att föreningen tar hand om underhåll och eventuella gemensamma projekt på ett ansvarsfullt sätt. Som köpare flyttar du in i en helt nymålad byggnad eftersom bostadsföreningen just nu målar om husets fasad.

Förutom den fantastiska lägenheten och föreningen kommer du att uppskatta den trevliga innergården. Här finns till exempel en grillplats där du kan njuta av sommarkvällar med familj och vänner, samt sällskapsytor där du kan koppla av och umgås.

Sammanfattningsvis är denna trea på Vänortsgatan 8 en fantastisk möjlighet för dig som söker ett stilfullt och välskött boende med många fördelar. Med sin väst-vända balkong på översta våningen med innergårds-utsikt, fina skick och höga takhöjd, är detta en bostad som verkligen har allt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna