Hogstad, Mjölby

Åkerholmsvägen 1B

REDO™
  • 3 rum
  • 69 + 19,5 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 650 000 kr
Månadsavgift: 5 900 kr/mån

Nytt och fräscht radhus med hög standard!

Nu har vi nöjet att förmedla ett radhus med fina omgivningar på slätten!

Här på gemytliga Åkerholmsvägen1B finns nu detta fina radhus till försäljning. Bostaden är modern och smakfullt inredd med ett påkostat kök med hög standard och stilren design. Planlösningen är välplanerad och erbjuder bland annat öppen planlösning med fina och påkostade materialval. Här är det bara att flytta in! Med sina cirka 69 välplanerade kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök finns det gott om plats för den lilla familjen.

Planlösningen omfattar en välkomnade hall. Till vänster om hallen finner ni det fina köket med en svart stenbänkskiva som matchar de gråa luckorna. Till höger om hallen finns ett sovrum med platsbyggda skåp. Det helkaklade badrummet har hög standard med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det andra sovrummet är rymligt och här finns plats för dubbelsäng. Vidare kommer ni till ett ljust vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen och skapar en perfekt plats för avkoppling oavsett väder. Till bostaden finns ett förråd som ger gott om plats för förvaring. På framsidan finns en inhägnad uteplats med kvällssol. Till bostaden finns en smidig parkering direkt framför dörren, vilket gör vardagen enkel och bekväm.

Bostaden ligger i ett naturskönt område med fina omgivningar vilket ger möjlighet till er som vill bo i en lugn och vacker miljö, med närhet till naturen. I närheten finns en förskola för de små barnen. Goda pendlingsmöjligheter till både Mjölby och Väderstad.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hogstad, Mjölby

Åkerholmsvägen 1B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.