Mjölby

Lagmansgatan 39A

REDO™
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 895 000 kr
Månadsavgift: 2 514 kr/mån

Mycket ljus och fräsch tvåa med låg avgift på Mjölby Östra!

Välkomna till Lagmansgatan 39A!

Nu finns möjlighet att förvärva denna ljusa och smakfullt renoverade lägenhet om 50 kvadratmeter. Bostaden har genomgått omsorgsfulla renoveringar med fingertoppkänsla och modern stil. Här möts du av en välkomnande hall som öppnar upp mot övriga rum. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för både umgänge och avkoppling och har direkt access till en mysig balkong där du kan njuta av frisk luft. Vidare erbjuder bostaden ett sovrum samt ett ljust och fräscht kök med en trevlig matplats. Lägenhetens helkaklade badrum har en stilren och funktionell design.

Bostaden har ett optimalt läge där skola, förskolor, pendelstation och kvartersbutik återfinns ett stenkast bort. Mjölby centrum och dess bekvämligheter når man bekvämt med en kort promenad på ca 5 minuter. I området finns flera olika grönområden, parker och mysiga promenadstråk.

RBF Mjölbyhus nr 2 är en stabil och välskött bostadsrättsförening som består av ett antal välunderhållna bostadshus och erbjuder en trivsam boendemiljö med både lägenheter och gemensamma utrymmen för sina medlemmar. Föreningen har en stark ekonomi och arbetar kontinuerligt med förbättringar och underhåll för att säkerställa en hög boendekvalitet. Som medlem i RBF Mjölbyhus nr 2 har du tillgång till bekvämligheter som tvättstuga, cyckelförråd, parkeringsplatser och gemensamma uteplatser. I den låga månadsavgiften om 2514kr ingår tv, vatten, värme samt tillgång till både matkällare och vindsförråd.

Detta är perfekt för den som söker ett bekvämt och trivsamt boende med en förmånlig avgift i en välskött förening.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mjölby

Lagmansgatan 39A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.