Mjölby

Ringvägen 26A

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 895 000 kr
Månadsavgift: 3 516 kr/mån

Ljus och luftig gaveltvåa med attraktivt läge på Mjölby Östra!

Välkomna till denna ljusa och smakfullt inredda gaveltvåa på Ringvägen 26A, belägen i trivsamma Mjölby Östra. Denna bostad erbjuder en öppen och luftig atmosfär med högt i tak och fönster i tre väderstreck. Detta ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd genom hela lägenheten.

Bostadens 59 kvadratmeter erbjuder en rymlig och inbjudande hall med gott om plats för avhängning och förvaring, ett helkaklat badrum med stilfull inredning och fräscha ytskikt, ett stort sovrum med praktiska garderober som ger gott om förvaring för kläder och personliga tillhörigheter samt ett rymligt vardagsrum med perfekta sällskapsytor för umgänge och avkoppling. Vidare erbjuds ett smakfullt inrett kök med matplats, gott om arbetsyta och ett generöst skafferi som underlättar förvaring. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens balkong.

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Mjölbyhus nr 1 är en populär förening som erbjuder sina medlemmar en trivsam boendemiljö. I månadsavgiften om 3516 kronor ingår tv, vatten, värme, egen parkering, källarförråd samt vindsförråd. Fiber finns indraget i bostaden som bekostas av lägenhetsinnehavaren. I samma byggnad finns en fin tvättstuga.

Ringvägen 26A har ett attraktivt läge med närhet till det mesta. Byggnadens baksida angränsar till Vasaparken som erbjuder lekplatser och stora grönområden. I området finns skolor, förskolor och kvartersbutik. Med en kort och bekväm promenad når man mysiga motionsslingor i skogen och även Mjölbys järnvägsstation med goda kommunikationsmöjligheter. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker ett inflyttningsklart boende med mycket bra läge på Mjölby Östra.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mjölby

Ringvägen 26A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.