Mjölby

Industrigatan 11

  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 400 000 kr
Månadsavgift: 1 968 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Central etta med inglasad balkong

Välkomna till Industrigatan 11 och denna fina etta fantastiskt belägen i centrala Mjölby. Detta är den perfekta bostaden för dig som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Bostaden är belägen en våning upp och dit kommer du bekvämt med hiss. När du låser upp dörren och kliver in i bostaden så möts du av en praktisk hall med inredd med garderober med generösa förvaringsutrymmen samt en klädhängare. Vidare erbjuder bostaden ett ljust och fint kök, ett fräscht badrum samt ett trevligt allrum med mycket ljusinsläpp. Här finns praktiska ytor som ger utrymme för både soffmöbel och säng. Från detta rum tar man sig vidare ut till bostadens inglasade balkong som erbjuder trevliga sällskapsytor.

Industrigatan 11 har ett optimalt läge med direkt närhet till både natursköna promenadslingor längs Svartån och även centrum med dess bekvämligheter som livsmedelsbutiker, caféer, restauranger och affärer. Här når du pendelstationen med endast 5 minuters promenad, därifrån tar man sig sedan snabbt och smidigt vidare till bland annat Linköping, Norrköping och Motala.

HSB Brf Abbedissan är en av Mjölbys populäraste föreningar. Föreningen är välskött och erbjuder god service till de boende. I föreningens byggnader finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum, cykelrum, samlingslokal, bastu och övernattningslägenhet som de boende har rätt att nyttja. I den förmånliga avgiften om 1968kr ingår kabel-tv, bredband, vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mjölby

Industrigatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.