Mjölby

Svartåliden 8

Såld
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt

Central tvåa med inglasad balkong och fin utsikt!

Det finns många fördelar med att bo på Svartåliden 8. Det optimala läget med gångavstånd till Mjölby centrum samtidigt som Svartån med dess härliga promenadstråk återfinns ett stenkast bort. Här bor du med endast 5 minuters promenad till Mjölby centralstation där du komfortabelt kan ta dig till bland annat Linköping, Norrköping och Motala med kollektivtrafiken.

Bostaden erbjuder en välplanerad boyta om 60,5 kvm. När du låser upp dörren och kliver in i bostaden så möts du av en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Här ges utrymme för att kunna laga goda middagsrätter för vänner och familj samtidigt som de är närvarande i samma sällskapsytor. Vidare i Bostaden finns ett rymligt sovrum med generösa garderobsutrymmen, en inbjudande hall samt ett fräscht och ljust badrum med kaklade väggar där även förberedelser för tvättmaskin är framdraget. Lägenheten erbjuder även en inglasad balkong med fin utsikt.

HSB Brf Abbedissan är en av Mjölbys mest populära föreningar och erbjuder en god service till de boende. Här får du tillgång till samlingslokal, bastu, snickarbod, gästlägenhet och trevliga grönytor mm.

Mer om mäklarna