Mjölby

Stjärngatan 13

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad trea på 7e våningen!

Välkomna till Stjärngatan 13 och denna moderna och nyrenoverade trean om 84 kvadratmeter på 7e våningen! Nu finns det perfekta tillfället för dig som söker ett bekvämt och inflyttningsklart boende i Mjölby! När du kliver in i bostaden får man direkt en känsla av moderna och stilfulla inslag i bostadens hall. Här möts du av en inbjudande entré snyggt inredd med woodup panel på väggarna och ett fint laminatgolv som är enhetligt lagt i bostadens samtliga rum. När du går vidare åt höger från entrén så kommer du till en öppen möblerbar hall som leder dig vidare till bostadens kök. Köket erbjuder en smakfull inredning där rummets maskinella utrustning är snyggt integrerade. Rummet har en ljus och luftig planyta och ligger i direkt anslutning till bostadens inglasade balkong med fin utsikt. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och läckra inredningsdetaljer. När du går tillbaka genom den möblerbara hallen så finns det två badrum varav en gästtoalett samt två stora sovrum.

Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, gym, lekplats, cykelrum, parkeringsplats och gästparkering. I den låga månadsavgiften om 4111 kronor ingår tv, vatten, värme och förråd.

På Lundby bor du i populära och trivsamma kvarter. Skola ligger endast ett stenkast bort och Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även pizzeria, förskolor, vårdcentral och busshållplats i närheten.

Mer om mäklarna