Östra, Mjölby

Tryffelvägen 10B

Såld
  • 4 rum
  • 111,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsamt parhus med skogen som granne!

Nu har vi nöjet att förmedla ett parhus med skogen som granne!

Här på trevliga Tryffelvägen 10B finns nu detta fina parhus på ett av föreningens bästa lägen. Bostaden från 2020 är i två plan, modern, välplanerad och erbjuder bland annat öppen planlösning med fina materialval. Här är det bara att flytta in! Med sina cirka 111 välplanerade kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök finns det gott om plats för familjen. Entréplanet omfattar en hall, dusch/klädvård, kök och ett vardagsrum. Under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. Från vardagsrummet tar ni er ut till en stenlagd uteplats. Baksidan gränsar mot skogen och naturen.

Övervåningen erbjuder 3 sovrum, allrum och ett helkaklat badrum. På framsidan finns en carport och p-plats för ytterligare 1-2 bilar samt ett uteförråd om 4 kvm. Hela undervåningen har golvvärme och på övervåningen finns det radiatorer. Via föreningen får ni bland annat tillgång till gästparkering, samlingslokal och lekplats. I månadsavgiften om 5630 kronor ingår värme, tv, carport, uteförråd och bredband.

På Tryffelvägen bor ni i ett lugnt och barnvänligt område på omtyckta Mjölby Östra! I närheten finns servicebutik, skolor och förskolan är ett stenkast bort. Naturen finner ni precis utanför bostaden och här finns flera stigar och joggingspår. Med 10 min cykelväg kommer ni till pendelstationen som sedan tar er vidare till Linköping, Norrköping och Motala.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna