Virentofta, Malmö

Klågerupsvägen 315G

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgeånde trea på rofyllt läge i Virentofta med eget garage!

Vill man bo bra så har man hittat rätt! Mittemellan Toftängens trevliga gårdsmiljöer finns mysiga tvåvåningshus som avnjuter ett lugnt och soligt läge. Här erbjuds nu ett fantastiskt renoverat boende på andra våningen. En välplanerad trea med 77 renoverade m² väntar med skön balkong som vetter mot väst vilket ger vackra skymningar. Dessutom på ett lugnt och bilfritt läge i Husie med alla moderna bekvämligheter tillhands. I den väldisponerade interiören samspelar vardagsrum, kök och matplats i en öppen planlösning. Interiört finns ett modernt kök i passande vitt med en kökshalvö, ett nyproducerat och helkaklat badrum från 2024, en stor klädkammare samt två sovrum i bra storlek.

Från vardagsrum nås den rymliga västerbalkongen där underhållningen kan fortsätta in i kvällstimmarna. I den stora balkongen finns även ett stort förråd under tak - nära och bra! Allt detta i en attraktiv förening med lummiga och lugna gårdsmiljöer samt välskötta hus med nya fönster, balkongdörrar och entrédörrar. Till lägenheten hör även ett eget garage i separat garagelänga!

Här bor du nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom några minuters promenad, matbutiker, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt lägenhetsboende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna