Västra Kattarp / Persborg, Malmö

Jägersrovägen 11B

REDO™
  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 4 555 kr/mån

Marklägenhet med två stora uteplatser!

På ett lugnt och familjevänligt läge i Västra Kattarp ligger denna genomgående trea med fina vyer över föreningens lummiga innergård från den 18 m² stora uteplatsen samt en minst lika trevlig och solig 11 m² stor uteplats i väster! Här bor man bekvämt i en välplanerad lägenhet om 76,5 m² fördelade på tre rum och kök. Det ges även spännande möjligheter i planlösningen att öppna upp mellan kök och vardagsrum som är en populär lösning! Uppskattar man att vara med från början och bestämma hur ytskikt, kök och badrum ska se ut så har man nu chansen att sätta sin egen prägel och skapa ett trivsamt och prisvärt boende i många år framöver.

Interiört finns ett stort och socialt vardagsrum med fönsterdörr till uteplatsen i väster, två ljusa och rymliga sovrum, kök med matplats samt ett helkaklat badrum. Från det 17 m² stora sovrummet finns dessutom en fönsterdörr som leder ut till den gårdsvända uteplatsen. Allt detta i en attraktiv förening med lugna och välskötta gårdsmiljöer.

Passa på och säkra ett lägenhetsboende där allt man kan önska sig finns i närområdet. Nära till Jägersro Centrum, Persborgs tågstation, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre- som yttre ringvägen inom räckhåll. Kort promenad till bussförbindelser mot City finns alldeles runt hörnet.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Kattarp / Persborg, Malmö

Jägersrovägen 11B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.