Västra Hamnen, Malmö

Västra Varvsgatan 21C

REDO™
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet på bästa läge i Västra Hamnen med uteplats och nära havet!

Välkommen till en stilren och rymlig lägenhet i populära Västra Hamnen, på Västra Varvsgatan 21 C. Här bor du med havet och stadens puls runt hörnet, i närheten av Turning Torso och natursköna promenadstråk längs vattnet. Lägenheten har en genomtänkt öppen planlösning som skapar en generös yta med gott om plats för umgänge och större möblemang.

Det ljusa parkettgolvet löper genom hela bostaden och bidrar till en enhetlig känsla. Köket, från IKEA, är utrustat med högkvalitativa vitvaror och praktiska detaljer som en inbyggd vinkyl och generösa arbetsytor. Badrummet är modernt och funktionellt med tvättmaskin, torktumlare och en dusch med vikbara glasdörrar som ger en stilren look.

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har direkt tillgång till en privat uteplats som vetter mot en lummig innergård, perfekt för morgonkaffe eller grillkvällar med vänner. Uteplatsen ger en rofylld miljö mitt i det livliga hamnområdet, där du kan njuta av gröna omgivningar.

Här finns allt du behöver för ett bekvämt och modernt boende. I närområdet hittar du ett brett utbud av restauranger, caféer och service samt goda kommunikationer med flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig runt i staden. En perfekt bostad för dig som vill ha det bästa av både natur och stadsliv!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Hamnen, Malmö

Västra Varvsgatan 21C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.