Västra Hamnen, Malmö

Ankargatan 9

REDO™
  • 3,5 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna exklusiva tvåvånings etagelägenhet på Ankargatan 9!

Välkommen till denna exklusiva tvåvånings etagelägenhet på Ankargatan 9.
Här finner du ett penthouse som kombinerar lyx och komfort på bästa sätt samtidigt som du ej behöver oroa dig för någon insyn.

Denna lägenhet erbjuder en generös boyta på 102 kvm samt extra rum på 8 kvm, fördelat på två våningar som skapar en härlig känsla av rymd och ljus.
Njut av soliga dagar och ljumma sommarkvällar på din privata takterrass på hela 36 kvm i sydväst läge. Perfekt för avkoppling, sociala tillställningar eller att bara njuta av den fantastiska utsikten.
Utöver den rymliga takterrassen finns även två balkonger i nordostligt läge med utsikt mot Sveriges mest kända skyskrapa. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe och en magnifik vy.
Rymligt Vardagsrum: Ett ljust och luftigt vardagsrum på andre våningen med stora fönster som låter dagsljuset flöda in och ger en fantastisk atmosfär.
Genomgående Kvalitet: Lägenheten präglas av högkvalitativa materialval och modern design, vilket gör den till en exklusiv bostad utöver det vanliga.

Denna bostad är en sällsynt pärla på marknaden och erbjuder allt du kan önska dig av ett modernt boende. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem på Ankargatan 9, boka din visning redan idag och upplev själv denna fantastiska etagelägenhet med alla dess fördelar!

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Hamnen, Malmö

Ankargatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.