Triangeln/Rådmansvången, Malmö

Kapellgatan 8, 21421 Malmö

  • 6 rum
  • 164 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 995 000 kr
Månadsavgift: 7 422 kr/mån

Sekelskifteslägenhet anno 1907 med två balkonger!

På klockren city-adress ligger denna charmiga sekelskifteslägenhet anno 1907 med två balkonger. Här råder en väldisponerad genomgående planlösning med tidstypiska originaldetaljer som ger en karaktäristisk prägel och trots det centrala läget infinner dig en tyst och lugn atmosfär.

Genomgående för bostaden finner vi tilltalande attribut som förgyller; fiskbensparkett, takstuckaturer, burspråk, kakelugn och vältilltagen takhöjd. Utöver detta bjuds det även på tre vackra rum i fil med utsikt över den fantastiskt vackra S:t Johannes kyrkan och ett makalöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, ett stort och sällskapligt kök med plats för alla gäster och generöst med arbetsyta, två helkaklade badrum med tvättmöjligheter samt tre generösa sovrum vända mot föreningens vackra innergård.

Bo på ett av Malmös bästa cityläge och möt pulsen utanför dörren eller njut av lugnet på föreningens vackra innergård. Här finns allt man behöver enbart ett stenkast iväg, Triangelns köpcenter, matbutiker, Stadsteater, konserthus, caféer, gym, busskommunikationer samt citytunneln som snabbt tar dig till den "konglige byen".

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Triangeln/Rådmansvången, Malmö

Kapellgatan 8, 21421 Malmö

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.