Slussen, Malmö

Slussgatan 12H

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 2 753 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor tvåa med eldstad, högst upp i huset!

I de anrika och välkända SJ-husen hittar vi denna charmiga sekelskifteslägenhet med många fina originaldetaljer från byggåret! Här får du chans att sätta din egen prägel.
Lägenheten ligger i Bostadsförening Håkan, en av områdets mest idylliska föreningar med sina mysiga innergårdar. Huset, ritat av Alfred Arwidius, bjuder på en takhöjd på cirka 3,2 meter, vackra stuckaturer, höga golvlister, takrosetter, originalbrädgolv och stora fönster med utsikt mot den lummiga innergården. Bostaden ligger högst upp i huset, på våning fyra, är genomgående och i stort sett helt insynsskyddad. Något unikt för just den här bostaden är att du har eldstad i både vardagsrum samt sovrum som ger en hög mysfaktor. Dessutom är föreningen känd för sin goda ekonomi, låga belåning och låga månadsavgifter!

BF Håkan är en stabil förening grundad 1929, som värnar om fastighetens historia. Föreningen äger tomten, har genomfört flera omfattande renoveringar och har en stark ekonomi med goda lånevillkor. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd, och i den grönskande innergården kan man njuta av alla årstider.

Slussenområdet har de senaste åren genomgått en livlig förvandling. Här bor du på gångavstånd till City, Centralstationen och framför allt Östervärns tågstation. I närheten ligger även Drottningtorget med trendiga restauranger och uteserveringar som Boulebaren, omgivna av vackra sekelskifteshus. Åt andra hållet finner du Värnhemstorget, en av Malmös viktigaste knutpunkter med dagligvaruhandel och utmärkta kommunikationer till Lund och övriga Skåne. Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Välkommen!

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slussen, Malmö

Slussgatan 12H

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.